Nieuwbouw appartementen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

SLG Property – ervaring, deskundigheid en het grootste aanbod aan de Costa del Sol

SLG Property bestaat uit een team van ervaren en deskundige Nederlandstalige makelaars aan de Costa del Sol. Oprichter Ron de Vries heeft meer dan twintig jaar gevestigd als makelaar aan de Costa del Sol. Dankzij het uitgebreide netwerk van projectontwikkelaars en Spaanse banken kan SLG als één van de weinige kantoren aan de Costa del Sol vrijwel alles aanbieden. Dit betekent dat SLG Property uw wens echt centraal stelt.

Door de goede band met ontwikkelaars en Spaanse banken kan SLG property met name als één van de weinige niet Spaanse makelaars zeer interessante nieuwbouw projecten aanbieden.
SLG Property verkocht voor enkele grotere Spaanse banken afgelopen jaren de meeste nieuwbouw objecten aan Nederlandse en Vlaamse klanten.

De golfappartementen Alhaurín Vista Golf zijn zeer aantrekkelijk voor zowel investeerders als particulieren. De appartementen liggen direct aan Alhaurín Golf en op korte afstand van het vliegveld en de mooiste stranden van de Costa del Sol. Deze nieuwbouw appartementen zijn in overleg met de bank geprijsd om snel te verkopen. Bovendien is dit een nieuwbouw project waar men niet jaren op hoeft te wachten maar direct in kan trekken.

SLG heeft een speciale website met het aanbod nieuwbouw projecten aan de Costa del Sol . Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.